Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Un nou lanț de magazine ajunge la Dej?

Publicat acum

pe

Pepco Magazin

Recent, pe o rețea de recrutare online a apărut un anunț potrivit căruia la Dej se va deschide, în curând, un magazin Pepco.

Potrivit anunțului de recrutare, la Dej se caută o persoană dornică de a ocupa postul de „Șef adjunct” al magazinului ce ar urma să se deschidă la Dej. Deocamdată nu se știe data exactă a deschiderii acestuia și nici locația.

Pepco

Retailerul polonez de tip discount Pepco, care vinde haine, accesorii și decorațiuni pentru casă, a ajuns în puțin peste un an la 44 de magazine pe piața din România și își va continua expansiunea.

Pepco, parte a holdingului sud african Pepkor, a deschis primele magazine în România la sfârșitul anului 2014.

Rețeaua acoperă toată țara, iar magazinele sunt amplasate pe lângă retaieri mari, precum Kaufland, dar și în cadrul unor mall-uri, cum sunt Mega Mall București sau Ploiești Shopping City.

Pepco a fost unul dintre retailerii cu cea mai agresivă extindere în acest an, iar un alt retailer polonez din aceeași categorie, Textil Market (TMX), a anunțat o expansiune la fel de agresivă în România.

Pepco continuă expansiunea pe plan local, prima deschidere din 2016 fiind programată la Satu Mare în 1 martie. Potrivit datelor Pepkor, un magazin Pepco are în medie o suprafață de 328 metri pătrați.

Pepkor are o rețea de peste 4.000 de magazine sub mai multe branduri, precum Pepco, Pep, Ackermans, Macdan și Best&Less, și aproximativ 38.000 de angajați.

Pepkor a deschis primele magazine Pepco în Polonia, în anul 2004, iar în prezent numără 553 de unități pe această piață. Brandul este prezent și în Cehia, Slovacia și Ungaria.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER