Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Un nou premiu pentru echipa de robotică a CNAM Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de robotică a Colegiului Naţional “Andrei Mureşanu” Dej – “VECTRON RO034” – a câştigat premiul 2, Motivate Award, la faza naţională a concursului BRD FIRST Tech Challenge.

Faza naţională din acest an s-a desfăşurat pe 30 august, în Bucureşti, la Sala Polivalentă. Înainte de plecarea în capitală, dejenii au avut de susţinut două interviuri online, în faţa unui juriu, unde au trebuit să prezinte activitatea echipei din acest an, evenimentele pe care le-au organizat şi procesul prin care au trecut pentru realizarea robotului. 

Vă reamintim, echipa s-a calificat la faza naţională în urma câştigării premiului 1 pentru design la etapa regională de la Cluj-Napoca, din luna mai.

Din echipa care a reprezentat în acest an oraşul Dej fac parte: Gelu Tomşa(Mentor Programare), Dorin Muncelean(Mentor Mecanica/Electronica), Răzvan Muncelean(Lider/Proiectare CAD), Andrei Mălinaş(Programare), Gabriel Boroica(Media/Marketing), Maria Chira(Media/Marketing), Grigore Sidor (Mecanică), Ramis Ciubăncan(Design Grafic) şi Emese Vass(Mecanică).

Cu toate că echipa se bucură de susţinerea necondiţionată a Colegiului Naţional “Andrei Mureşanu” Dej, cei nouă membri au nevoie şi de sprijin din afara liceului pentru că materialele necesare construirii unui robot nu sunt deloc ieftine. Pe lângă acest lucru, participarea la competiţii aduce şi costuri de deplasare, astfel că orice sprijin pentru ei este bine-venit.

Echipa poate fi contactată la adresa de email teamvectron@gmail.com sau telefonic 0747692261.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER