Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Un nou tronson al drumului judeţean 109E Vad – Valea Groşilor a fost asfaltat – FOTO

Publicat acum

pe

lucrari-asfaltare-vad-valea-grosilor-4

În cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea şi îmbunătăţirea infrastructurii rutiere a judeţului Cluj, pe drumul judeţean DJ 109E, pe raza comunei Vad, au fost finalizate lucrările de asfaltare a unui nou tronson în lungime de 1,5 kilometri.

După asfaltarea a două tronsoane de drum însumând 2,5 kilometri, mai exact de la kilometrul 8+900 până la kilometrul 10+400, respectiv de la kilometrul 11+900 până la kilometrul 12+900, a fost finalizată asfaltarea unui tronson de drum în lungime de 1,5 kilometri, de la kilometrul 11+900 până la kilometrul 10+400. Practic, în momentul de faţă covorul de asfalt uneşte cele două tronsoane de drum anterior asfaltate, rezultând un sector de drum asfaltat în lungime totală de 4 kilometri, de la kilometrul 8+900 până la kilometrul 12+900.

Faptul că numărul sectoarelor de drumuri judeţene asfaltate creşte în mod continuu reprezintă un motiv de satisfacţie, fiind create astfel premisele pentru accelerarea dezvoltării economico-sociale. În acelaşi timp însă, tocmai pentru ca banii investiţi să fie cât mai judicios folosiţi iar lucrările să reziste, am dispus verificarea conformităţii lucrărilor, sens în care de pe acest tronson recent finalizat au fost prelevate de către un laborator specializat carote pentru verificarea grosimii şi consistenţei stratului de asfalt”, a declarat Alin Tișe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER