Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Un pensionar a mers pe jos 500 de km, de la Bucureşti la Cluj, pentru a convinge oamenii să iasă la vot

Publicat acum

pe

FOTO – Mediafax

Un pensionar a străbătut pe jos, în ultimele zece zile, distanţa de peste 500 de kilometri dintre Bucureşti şi Cluj-Napoca într-un maraton civic pentru a îndemna oamenii să iasă la vot în 26 mai şi să voteze oameni noi, fără dosare penale, transmite Mediafax.

Mihai Manolea, un pensionar din Bucureşti în vârstă de 58 de ani, a pornit din Capitală, pe jos, spre Cluj-Napoca, în 1 aprilie, în „Marşul deşteptării naţiunii române”, şi a ajuns miercuri la Cluj-Napoca, după ce a străbătut peste 500 de kilometri.

„Am mers zilnic între 8 şi 12 ore pe jos, în medie 50 de kilometri într-un maraton civic, în «Marşul deşteptării naţiunii române», prin care am dorit să transmit un mesaj poporului român ca în 26 mai oamenii să iasă la vot. Dacă eu am mers pe jos 500 de kilometri între Bucureşti şi Cluj-Napoca, şi ei pot ieşi la urme câteva sute de metri până la secţia de votare. Am ales Cluj-Napoca deoarece de aici au fost anul trecut primii oamenii care au plecat într-un marş al speranţei până la Bucureşti, iar iniţiativa mi-a plăcut şi am vrut să le întorc acest marş clujenilor. Eu nu am nicio apartenenţă politică, aşa că le transmit românilor să aleagă oameni curaţi, tineri, noi, care să nu aibă dosare penale. Să nu mai voteze penali”, a spus Manolea.

Manolea a subliniat că a plecat pe cont propriu, fără să fie sponsorizat, şi a slăbit 15 kilograme în urma marşului până la Cluj-Napoca.

„Iniţial am mai plecat cu încă două persoane dar care, din motive financiare, personale şi de sănătate au renunţat pe parcurs”, a spus Mihai Manolea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER