Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Un tânăr din Ciceu-Mihăiești și-a dat foc după o ceartă cu tatăl său! A fost transportat la București cu o aeronavă Spartan

Publicat acum

pe

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din localitatea bistrițeană Lelești, comuna Ciceu-Mihăiești, a fost transportat duminică dimineață cu o aeronavă Spartan a Forțelor Aeriene Române, cu arsuri pe 49% din suprafața corpului, la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Bucureşti, după ce și-a dat foc în urma unei certe cu tatăl său.

O aeronavă Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a transportat în regim de urgenţă, duminică dimineața, pe ruta Cluj-Napoca – Otopeni, un pacient din Beclean internat cu arsuri de căi respiratorii grave.

Potrivit Ministerului Apărării Naționale, pacientul a fost internat cu arsuri de căi respiratorii grave, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca.

Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Adela Golea, a declarat, potrivit Mediafax, că pacientul transportat la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Bucureşti este un tânăr în vârstă de 29 de ani din Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, adus cu arsuri pe 49% din suprafaţa corpului.

Se pare că tânărul și-ar fi dat singur foc după o ceartă cu tatăl său. Acesta a fost transportat la spital intubat şi ventilat cu arsuri pe faţă, pe torace și pe membrele inferioare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER