Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej a întors scorul de la 1-2, dar a pierdut în decisiv cu Ploieștiul, echipa de pe doi – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a pierdut cu 2-3 întâlnirea de pe teren propriu cu formația Tricolorul LMV Ploiești, după ce a revenit de la 1-2 și s-a ajuns în decisiv. Chiar și așa, uniriștii au obținut un punct mare dintr-o confruntare cu o echipă cu pretenții.

Meciul cu ploieștenii s-a disputat în devans, în Sala Sporturilor din Dej, acesta contând pentru cea de-a XXII-a etapă a Diviziei A1, ultima rundă a sezonului regulat (arbitraj – Ionuț Buciu din Zalău și Mircea Rus din Cluj-Napoca, observator FRV Gigi Dumitru din Baia Mare). Înaintea acestei confruntări, CS Unirea Dej ocupa cea de-a opta poziție în clasamentul campionatului masculin, cu 22 puncte acumulate, în vreme ce ploieștenii se situau pe a doua treaptă a podiumului, cu 44 de puncte strânse până acum.

Cele două formații au mers umăr la umăr în primul set, dar dejenii s-au desprins pe tabelă și s-au impus cu 25-21. Aflați pe locul doi în clasament, ploieștenii și-au amintit repede că au nevoie de toate cele trei puncte puse în joc pentru a spera la titlu și au turat motoarele. La al doilea time-out tehnic, oaspeții aveau doar trei lungimi avans, însă au reușit ”să îi țină la distanță” pe dejeni și să își adjudece setul cu 25-20.

Runda a treia a debutat cu Unirea Dej la conducerea jocului (5-4, 8-4, 10-7, 13-12), numai că sportivii conduși de Sergiu Stancu au egalat la 15 și au preluat frâiele partidei din Sala Sporturilor. Finalul – unul dramatic, cu răsturnări de situație (21-21, 23-22, 23-24) – le-a aparținut oaspeților din județul Prahova, 25-23. Dacă setul trei a început bine și s-a sfârșit prost pentru gazde, nu la fel se poate spune și despre runda a patra. Elevii antrenați de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi au dat de pământ cu adversarul (25-17) și au trimis meciul în decisiv.

Cu un moral extrem de bun, uniriștii au reușit să facă încă un set fantastic, interzis cardiacilor, (4-3, 6-4, 7-5, 8-6, 9-8, 11-11, 11-12, 13-12, 13-14, 14-14, 14-15, 15-15, 15-16, 16-16, 16-17, 17-17, 17-18, 17-19) și să nu dezamăgească publicul prezent în Sala Sporturilor. Din nefericire, victoria a aparținut Tricolorului, formație cotată mult mai bine, cu pretenții la titlul de campioană (3-2). În urma acestui rezultat, CS Unirea Dej s-a ales cu un punct, în vreme ce ploieștenii vor adăuga două puncte în clasament.

La Ploiești, în tur, Tricolorul s-a impus cu 3-0 (25-22, 25-23, 25-20).

Sport

VOLEI | CS Unirea Dej joacă mâine, în deplasare, împotriva formației CSȘ 2 CNE Baia Mare

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej va întâlni mâine, 17 februarie, cu începere de la ora 12:00, în deplasare, formația CSȘ 2 CNE Baia Mare.

Partida, care contează pentru a XXI-a etapă a Diviziei A1 la volei masculin – a XX-a a returului, se va disputa pe terenul maramureșenilor.

Înaintea acestei confruntări, CS Unirea Dej ocupă cea de-a 8-a poziție în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, cu 24 puncte acumulate, în vreme ce sportivii de la CSȘ 2 CNE Baia Mare se situează pe cea de-a 11-a poziție în clasament, cu doar 7 puncte strânse până acum.

Vă reamintim, runda precedentă echipa de volei Unirea Dej a pierdut cu scorul de 3-2 meciul de pe teren propriu disputat în compania formației CSM București, reușind să obțină un punct.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

Sport

Unirea Dej obține un punct din meciul de pe teren propriu cu CSM București

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a pierdut cu scorul de 3-2 meciul de pe teren propriu disputat în compania formației CSM București, însă a obținut un punct.

Întâlnirea (care a contat pentru a XX-a etapă a Diviziei A1 la volei masculin – a noua a returului) s-a disputat cu începere de la ora 18 în Sala Sporturilor din Dej. Înaintea acestei confruntări, CS Unirea Dej ocupa cea de-a opta poziție în clasamentul campionatului național, cu 23 puncte acumulate, în vreme ce bucureștenii se situau pe cea de-a patra poziție în ierarhie, cu 39 de puncte strânse până acum.

Elevii antrenați de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi au cedat primul set la o diferență de șapte puncte (18-25), însă au revenit și au egalat la unu pe tabelă (25-22). Bucureștenii nu s-au dat bătuți și au reușit să smulgă încă un set (20-25) și să își asigure cel puțin un punct din acest meci.

Deși setul patru a fost unul echilibrat, câștig de cauză au avut gazdele, care s-au impus cu 25-23, și au trimis meciul în decisiv. Sportivii din capitală și-au adjudecat runda cu 15-10, iar meciul s-a încheiat cu victoria lor, 3-2. În urma acestui rezultat, CS Unirea Dej obține un punct, în timp ce bucureștenii se aleg cu două puncte.

Continuă să citești

Sport

VOLEI | CS Unirea Dej joacă mâine, pe teren propriu, împotriva formației CSM București

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej va întâlni miercuri, 14 februarie, cu începere de la ora 18:00, pe teren propriu, formația CSM București.

Partida, care contează pentru a XX-a etapă a Diviziei A1 la volei masculin – a IX-a a returului, se va disputa în Sala Sporturilor din Dej.

Înaintea acestei confruntări, CS Unirea Dej ocupă cea de-a 8-a poziție în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, cu 23 puncte acumulate, în vreme ce bucureștenii se situează pe cea de-a 4-a poziție în clasament, cu 39 de puncte strânse până acum.

Vă reamintim, în runda precedentă, CS Unirea Dej a pierdut cu scorul de 3-1 meciul din deplasare, disputat sâmbătă seara, împotriva formației CS Arcada Galați.

 

FOTO – Arhivă

Continuă să citești

RECLAMĂ

Facebook

loading...

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare