Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej a învins Explorări Baia Mare cu 3-2, în ultimul meci al anului – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a învins Știința Explorări Baia Mare cu 3-2, în ultimul meci din acest an. Partida s-a disputat ieri după-amiază în Sala Sporturilor.

Unirea Dej a început meciul și a condus chiar și la patru puncte diferență în prima jumătate a setului 1, însă băimărenii au restabilit echilibrul jocului înainte de al doilea time-out tehnic, pentru ca apoi să preia conducerea și să se desprindă.

După 19-25 în primul set, Unirea a intrat mai determinată pe teren, dejenii reușind să fie mai concentrați și mai preciși în pase și execuții. Asul lui Grigoraș de la 18-12 a dat mai multă încredere gazdelor că pot învinge, iar punctul reușit de Coasă la 23-17 a dat avantajul confortabil, însă în final băimărenii au fost aproape să întoarcă scorul.

Unirea s-a impus totuși cu 24-22, restabilind egalitatea la seturi. Din nefericire, Unirea n-a păstrat același ritm și pentru setul al treilea, unul în care oaspeții au controlat ostilitățile și au preluat din nou conducerea după 21-25.

Încurajați de un public destul de numeros, dejenii au revenit însă în setul al patrulea, unul foarte echilibrat până la primul time-out tehnic, după care gazdele s-au desprins ușor, chiar și la 8 puncte diferență (18-10). Avantajul câștigat pe parcursul setului a dat șanse Unirii să țină de scor și, chiar dacă a mai făcut erori, punctele pierdute n-au afectat scorul final (25-21), meciul intrând astfel în decisiv.

Aici, Unirea Dej a defilat încă de la primul punct, când a deschis tabela, reușind să mențină un avantaj față de oaspeți, care n-au izbutit nici măcar o dată pe parcursul setului să egaleze. Unirea s-a impus astfel cu 15-10, grație unor puncte importante reușite de Suson și Grigoraș, câștigând astfel meciul cu 3-2.

Campionatul Diviziei A1 la volei masculin se reia anul viitor cu etapa a XIV-a, programată în 13 ianuarie 2018, când Unirea Dej va juca în deplasare cu ”U” Cluj, scrie site-ul oficial al clubului.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER