Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej a luat ”licența” pentru Liga 2! Ce înseamnă acest fapt pentru clubul alb-albastru?

Publicat acum

pe

FC Unirea Dej a anunțat, astăzi, că a obținut certificarea (echivalentul licenței) pentru Liga 2 – sezonul 2024-2025. Chiar și așa, echipa alb-albastră va evolua în al doilea eșalon fotbalistic din România doar dacă alte echipe din Liga 2 vor avea probleme cu certificarea și nu vor primi acceptul FRF. În caz contrar, Unirea va debuta în Liga 3 la sfârșitul lunii august.

”Deși deznodământul la finalul sezonului nu a fost cel dorit și am ratat la mustață menținerea în eșalonul secund, am efectuat toate demersurile necesare pentru o eventuală participare în Liga 2. În acest sens, conducerea clubului nostru, prin președintele executiv Adrian Gavriș, a continuat procesul de certificare, iar răspunsul primit, zilele trecute, a fost unul favorabil. FC Unirea Dej a fost informată că îndeplinește din punct de vedere financiar, de infrastructură, de responsabilitate socială, de personal și juridic criteriile de a participa în eșalonul secund în sezonul 2024-2025.

Indiferent de liga în care vom evolua – fie că rămânem în Liga 2 (din motive care țin de organizarea/ certificarea altor echipe), fie că vom juca în Liga 3 – suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitatea și să punem bazele unui nou proiect bazat pe aceleași principii sănătoase care ne-au adus atât de multe bucurii în ultimele trei sezoane”, a transmis, azi, Comitetul Director FC Unirea Dej, prin intermediul unui comunicat de presă.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: OFICIAL | FC Unirea Dej va evolua în Liga 3 - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER