Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej a scăpat un punct printre degete, la Buzău – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a fost la cinci minute distanță de a obține un punct, la Buzău, însă Wiktorski a marcat pentru gazde și cele trei puncte au rămas în Crâng.

Partida dintre AS Fotbal Club Buzău și FC Unirea Dej – contând pentru etapa 13 din Liga 2 – s-a disputat ieri, cu începere de la ora 11, pe Stadionul Gloria. În prima parte a jocului, cele două echipe și-au împărțit ocaziile mari de marca: Pațurcă și Ekollo pentru gazde, Rus și Manole pentru oaspeți.

Repriza a doua a fost controlată de buzoieni, care au avut posesia și câteva șanse bune de a deschide scorul. A făcut-o Wiktorski în minutul 86. La un corner de pe dreapta, uniriștii nu au reușit să respingă balonul, acesta a ajuns la Gaitan care a recentrat de la prima bară și Wiktorski – nederanjat de Rus – a marcat cu capul, sub transversală.

FC Buzău: Stoian (cpt.) – Oteliță, Wiktorski, Lopez, Oltean, Gaitan, Pațurcă, Cârstocea, Al. Munteanu, A. Manea, Ekollo. Rezerve: Avram – Vîrtej, Petre, Ghinga, Kanda, Toma, Rogac, Neacșu, Zamfir. Antrenor: Cristian Pustai.

Unirea Dej: Railean – Rus, Kereki, Burdeț, Roș, Cocian, Cătinean (cpt.), Militaru, Manole, Fl. Blaj, Frăsineanu. Rezerve: Chindriș, R. Papp – V. Bogdan, Al. Pop, Chira, Ad. Pop, D. Pop, Popescu. Antrenor: Dragoș Militaru.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER