Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej a trecut de Dinamo cu 3-0 și devine favorită în lupta pentru locul 7

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a câștigat cu scorul de 3-0 meciul cu Dinamo București disputat ieri după-amiază în Sala Sporturilor.

Partida de la Dej a contat pentru etapa a III-a în lupta pentru locurile 7-12. ”Primul set a fost controlat în întregime de echipa gazdă, care a comis mai puține greșeli și a fost mai precisă în faza de atac, astfel că de la jumătatea setului dejenii s-au desprins pe tabelă la 6 și chiar 8 puncte, pentru a încheia runda cu 25-17.

Setul al doilea a fost mai echilibrat, dinamoviștii trăgând puternic pentru a restabili egalitatea pe tabelă. Însă tot Unirea Dej a fost echipa care a avut prima șansă, fiind mereu în avantaj pe tabelă. Finalul setului a fost unul cu emoții, după ce Dinamo a egalat la 24, însă Coasă a punctat din atac, iar apoi Didorciuc a adus AS-ul câștigător care a produs dejenilor victoria în a doua rundă.

Cu un moral bun după două seturi foarte bune, Unirea a slăbit puțin turația motoarelor în startul setului al treilea, permițând astfel oaspeților să dicteze scorul de pe tabela de marcaj (6-10). La 10-11 pentru oaspeți, căpitanul Unirii, Mihai Coasă, a ajuns la serviciu, dejenii având parte de o revenire spectaculoasă în care au făcut punct după punct, ajungând să conducă apoi cu 17-11. Avantajul astfel obținut a fost unul suficient de confortabil pentru ca gazdele să nu-și mai facă griji pe final și să se impună cu 25-20, obținând astfel victoria în trei seturi și toate punctele puse în joc”, scrie voleiunirea.ro.

În urma acestui rezultat obținut pe teren propriu, CS Unirea Dej devine favorită în lupta pentru locul 7.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER