Conectează-te cu noi

Sport

CRONICĂ. Unirea Dej, SET și calificare fără emoții în Cupa României – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej s-a calificat fără emoții în a doua fază a Cupei României, după ce a zdrobit cu 6-2 formația maramureșeană Progresul Șomcuta Mare, câștigătoarea cupei pe Maramureș în sezonul trecut.

Maramureșenii au început cum nu se poate mai prost meciul de pe teren propriu și și-au dat autogol în primul minut, după o lovitură liberă bătută de tânărul unirist Bogdan Pop. În minutul 26, Andrei Pop s-a distrat cu aproape toată apărarea Progresului și a marcat cu un șut în forță. Cinci minute mai târziu, gazdele au profitat de o gafă în defensiva Unirii și au redus din diferență. Puteau chiar egala la faza imediat următoare, numai că Farcaș a fost la post.

După reluare, Lemnaru puteau înscrie și el – fiind în poziție ideală, unu la unu cu portarul -, însă a ales să-i paseze lui Andrei Pop, aflat în offside. În minutul 63, Plaian a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă și Kereki a deviat balonul în poartă (3-1). La faza următoare, Lemnaru a ratat milimetric ținta.

În minutul 68, Blaj a executat un corner de pe stânga și Kereki – care le-a luat fața fundașilor aflați în preajma lui – a marcat pentru 4-1. Scorul s-a majorat din nou, după ce Florin Blaj l-a lobat spectaculos pe portarul maramureșean.

”Servit” de Andrei Pop, Adrian Farcaș putea să își treacă și el numele pe lista marcatorilor, însă a trimis peste poartă, din doi metri. În minutul 87, gazdele au marcat golul doi cu un șut în forță de la marginea careului mare.

În prelungiri, Adrian Farcaș a pasat în fața porții și Andrei Pop a îndeplinit o simplă formalitate (6-2). În urma acestui rezultat, elevii lui Gică Barbu s-au calificat fără emoții în a doua fază a Cupei României, la capătul unui joc în care s-au evidențiat, în mod special, Zaharia, Andrei Pop și Cătinean.

Următoarea fază a Cupei României va avea loc pe 14 august. Adversarul Unirii urmează să fie stabilit săptămâna viitoare.

FC Unirea Dej: 12. Farcaș, 15. Papp, 5. Kereki, 13. Sabo, 3. Plaian, 7. Andrei Pop, 17. Zaharia, 6. Cătinean, 10. Fl. Blaj, 18. Bogdan Pop, 9. Lemnaru. Antrenor: Gică Barbu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER