Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej câștigă cu CS Tunari și începe cu dreptul noul an – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej s-a impus cu 1-0 la Buftea împotriva CS Tunari și începe cu dreptul noul an.

Jocul din a 16-a etapă din Liga 2 s-a disputat astăzi, cu începere de la ora 11:00, la CNAF Buftea. În minutul 12, Florin Blaj a șutat de la distanță, dar portarul gazdelor Isvoranu a fost atent și a reținut balonul trimis de decar. În minutul 30, Cosmin Bîrnoi a zguduit bara din stânga cu o execuție de la 20 de metri. Deși Unirea a avut posesia și a fost mai periculoasă în prima parte a confruntării de la Buftea, la vestiare s-a intrat cu rezultat alb.

După reluare, raportul de forțe s-a echilibrat și ambele echipe au căutat să dea lovitura decisivă. Câștig de cauză au avut dejenii, căci Denis Golda – intrat pe teren în minutul 64 – a deviat în poartă (’89) din colțul careului mic și astfel Unirea a debutat cu dreptul în noul an, obținând toate cele trei puncte puse în joc.

Sâmbăta viitoare, de la ora 11, Unirea Dej va primi vizita Chindiei Târgoviște, fosta echipă a antrenorului Dragoș Militaru.

Primul ”11”: Moroz – Pruteanu, Kereki (C) (‘64 D. Pop), Telcean, Roș (’73 Al. Șuteu), Dulca (‘90+2 Ciuciulete), Chira, Ad. Pop, Bîrnoi, Blaj (‘64 Golda), Hofman (‘64 Al. Militaru). Rezerve: R. Pop – Stancovici, Fulga, Călugăr.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Dragoș Militaru, învins de fosta echipă, chiar de ziua lui. Unirea Dej rămâne în subsolul Ligii 2 - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER