Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej – Concordia Chiajna 1-1. Dejenii au lovit transversala de trei ori, penalty-uri neacordate

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a remizat, scor 1-1, cu CS Concordia Chiajna, în a XII-a etapă din Liga 2. Elevii lui Dragoș Militaru nu au mai pierdut din a treia etapă, înregistrând astfel o serie de nouă partide consecutive cu rezultat pozitiv.

Oaspeții antrenați de Eugen Trică au deschis scorul prin experimentatul Raul Rusescu (‘60), însă după numai patru minute Angelo Cocian a executat excelent o lovitură liberă de la distanță și căpitanul Unirii Dej, Mihai Kereki a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap.

De menționat că Unirea a lovit de trei ori transversala (Alex POP ’18, ’58, Kereki ’67) și ar fi trebuit să beneficieze de două lovituri de la punctul cu var, neacordate însă de centralul Amorăriței.

În urma acestui rezultat de egalitate, Unirea mai adaugă un punct la zestre, rămâne pe locul 2, și se pregătește pentru derby-ul de clasament cu CSA Steaua, care va avea loc în Ghencea.

FC Unirea Dej: Chindriș – Maftei, Buta, Burdeț, Roș, Chira, Kereki (C), Ad. Pop, Cocian, Al. Pop, Greu. Rezerve: Railean – Gîț, Vomir, Al. Militaru, Bogdan, Fulga, Frăsineanu, An. Pop, Blaj. Antrenor: Dragoș Militaru.

Concordia Chiajna: Chesneau – Simion, Palmeș (C), Stănică, Bușu, Codrea, Vl. Mihalcea, Pațurcă, Mustacă, Burcea, Rusescu. Rezerve: Duțu – Maric, Oancea, Alexandrescu, Skytte, Voinea, Ghimfuș, Llullaku, Ad. Voicu. Antrenor: Eugen Trică.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER