Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej, echipă fără spirit în duelul cu FC Argeș

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a pierdut, scor 0-2, duelul din deplasare cu FC Argeș, din a șasea etapă din Liga 2. Meciul s-a disputat pe Stadionul Orășenesc Mioveni.

Gazdele au deschis scorul în minutul 6, când Milcho Angelov a marcat cu capul, în urma unui corner executat de Rădescu de pe partea stângă. Anterior acestei faze, Daniel Pop, tot cu capul, a ratat ținta din 7 metri.

Bogdan Rusu, scăpat singur cu Rareș Pop, a dublat avantajul echipei sale în minutul 35. Patru minute mai târziu, Adrian Pop a șutat frumos din afara careului, portarul Argeșului a rămas spectator, însă balonul a trecut de puțin pe lângă poartă și scorul pauzei a rămas 2-0.

După reluare, Unirea Dej – căreia i-a lipsit spiritul, atitudinea – nu a reușit să reintre în joc (ba mai mult, nu a avut niciun șut pe spațiul porții!) și confruntarea s-a încheiat cu victoria argeșenilor, prima din acest sezon. Duminică, la Dej vine Unirea Slobozia, ori dacă elevii lui Dacian Nastai vor trata jocul în aceeași manieră, șansele de a obținute punct sau puncte sunt minime, iar echipa alb-albastră se va scufunda și mai mult în subsolul Ligii 2.

Primul ”11”: R. Pop – Zamfirescu (’66 Ciuciulete), D. Pop, Negrea, Șuteu, Stancovici (’46 Pruteanu), Chira (C), Ad. Pop, Ciocan (’80 Mitrea), Golda (’80 Fulga), Piftor (’66 Blaj). Rezerve neutilizate: Anca-Trip – Cătinean, Scocîlcă, Zanc.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER