Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej, remiză la Iași, în Sâmbăta Mare. E abia a treia echipă care obține punct sub Copou

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a remizat, scor 0-0, cu Politehnica Iași, în a patra etapă a Play-off-ului Ligii 2. Partida a avut loc azi, de la ora 14:15, pe Stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iași.

Punctul obținut de Unirea Dej sub Copou este cu atât mai important cu cât Poli Iași nu a pierdut niciun meci pe teren propriu în acest sezon. Pe lângă Unirea, doar Csikszereda și Gloria Buzău au mai plecat cu câte un punct de sub Copou.

Mai mult, grație acestei remize, dejenii au egalat Gloria Buzău la puncte și”luptă până la final” pentru șansa lor, așa cum a afirmat antrenorul Dragoș Militaru.

Primul ”11”: 39. RAILEAN – 20. GÎȚ, 21. D. POP, 13. CHIRA, 19. ROȘ, 6. CĂTINEAN, 99. AD. POP (’82 BLAJ), 14. MILITARU (’82 BUTA), 16. CĂLUGĂR (’66 FULGA), 11. AL. POP (C), 17. COCIAN (’60 MATIȘ). Rezerve neutilizate: 12. CHINDRIȘ – 98. MAFTEI, 15. BURDEȚ, 7. AN. POP, 22. BOGDAN.

”Sunt foarte fericit că am luat un punct, pe un teren foarte greu, unde nu a câștigat nimeni, doar două echipe au făcut egal. În același timp, pe lângă faptul că am egalat locul 5, mă bucur că nu am luat gol al doilea meci la rând, mai ales că vorbim despre două deplasări grele. Cred că astăzi ne-am organizat foarte bine, am știut ce vrem și am încercat să ne batem cu armele noastre cu un adversar care, cred eu, o să fie în prima ligă în sezonul următor. Noi, pe de altă parte, o să luptăm până la final pentru șansa noastră.

O să avem un Paște liniștit care ne permite să ne gândim foarte încrezători la meciul de acasă cu Oțelul, programat vineri la ora 17:30, meci care sper să se desfășoare, din nou, cu stadionul plin. Cu această ocazie, doresc să le mulțumesc suporterilor care astăzi, în preajma Paștelui, au parcurs sute de kilometri pentru a fi alături de noi, precum și celor care ne-au urmărit și susținut din fața micilor ecrane. Totodată, vreau să urez Paște fericit alături de familie tuturor susținătorilor noștri, băieților, staff-ului, conducerii, finanțatorilor și sponsorilor!”, a declarat, după meci, antrenorul Dragoș Militaru.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Unirea Dej, remiză la Iași, în Sâmbăta Mare. E abia a treia echipă care obține punct sub Copou – Iași Expres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER