Conectează-te cu noi

....

Sport

Unirea Dej s-a despărțit de trei jucători

Publicat acum

pe

....

Echipa de fotbal Unirea Dej a anunțat despărțirea de trei jucători, însă cel mai probabil vor urma și alte plecări.

Este vorba despre fundașul Claudiu Zamfirescu (820 minute jucate, a evoluat în 14 din 15 meciuri), portarul Claudiu Chindriș (a apărat în patru meciuri din acest sezon) și atacantul Alexandru Piftor (1025 minute jucate, a evoluat în 14 din 15 meciuri).

....

Despărțirea de Piftor este surprinzătoare, căci – conform Liga2.ro – acesta era unul dintre cei mai tehnici jucători ai alb-albaștrilor. Mai mult decât atât, era unul dintre principalii marcatori ai echipei, cu trei reușite în Liga 2 (la egalitate cu Denis Golda). Cum în ultimele patru partide din 2023, antrenorul dejenilor a decis să-l folosească fundaș dreapta – poziție în care nu mai jucase niciodată, Piftor nu a mai avut șansa să-și îmbunătățească cifrele.

Conform clubului, toate cele trei despărțiri au fost amiabile. Până la ora publicării acestei știri, FC Unirea Dej nu a anunțat nicio achiziție.

Vă reamintim, reunirea lotului este programată vineri, 5 ianuarie, Unirea Dej fiind prima echipă din Liga 2 care începe pregătirile în 2024.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER