Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej va ierna la jumătatea clasamentului Ligii 2, după 1-0 cu Metaloglobus – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a învins FC Metaloglobus București cu 1-0 și va ierna la jumătatea clasamentului Ligii 2.

Ultimul meci disputat în acest an – contând pentru etapa cu numărul 16 – a avut loc ieri, cu începere de la ora 12, pe Municipal. Meciul a fost unul lipsit de prea multe ocazii, fără sare și piper. Singurul gol a venit pe final, în minutul 85, în urma unei lovituri libere. Fundașul Ionuț Rus s-a înălțat excelent la prima bară și l-a învins pe Gavrilaș, fost portar al Unirii Dej în urmă cu mai mulți ani (*vezi mai jos reușita).

De menționat că la 0-0 dejenii au înscris prin Popescu, însă reușita a fost anulată pentru offside. Apoi, și bucureștenii au marcat, numai că și golul lor a fost anulat din același motiv. În altă ordine de idei, în minutul 84, Metaloglobus a rămas în 10 oameni, Covalciuc fiind eliminat de pe teren după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

În urma acestei victorii, Unirea Dej va ierna la jumătatea clasamentului (pe locul 10 sau 11, în funcție de meciul Ripensia Timișoara – FK Csikszereda), o adevărată performanță pe nou-promovată. Pentru elevii lui Dragoș Militaru urmează o bine-meritată vacanță, reunirea lotului urmând să aibă loc în jurul datei de 10 ianuarie.

Unirea Dej: Railean – Roș, Kereki, Burdeț, I. Rus, Militaru, Cătinean (cpt.), Ad. Pop, Manole, Fl. Blaj, Frăsineanu. Rezerve: R. Papp, Chindriș – D. Pop, Al. Blaj, Chira, Cocian, Al. Pop, Popescu, Bogdan. Antrenor: Dragoș Militaru.

Metaloglobus: Gavrilaș – Sîrbu, Lung, Cazan, Caramalău, Sava, Pandele, Al. Lazăr, Borțoneanu, Cl. Herea, Ov. Herea (cpt.). Rezerve: Nedelcovici – Mihai, Coman, Potecea, Al. Enache, Grosu, Florescu, Covalciuc, Negoescu. Antrenor: Nicolae Grigore.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER