Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej, victorie in extremis cu CSM Alexandria, în prima etapă din Liga 2. Golul a venit în minutul 90+5!

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej a debutat cu dreptul în noul sezon al Ligii 2, victorie in extremis, 1-0 cu CSM Alexandria.

Meciul din prima etapă a Ligii 2 s-a disputat astăzi, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal Dej. Unirea a controlat ostilitățile în prima repriză, dar primele ocazii cu adevărat importante au venit abia în prelungiri. Stancovici a șutat în forță de la 30 de metri, însă Cristică a respins senzațional de sub transversală. La aceeași faza, balonul a ajuns la Piftor, aflat în lateral stânga, numai că același Cristică s-a opus și la vestiare s-a intrat cu scor alb.

La trei minute după reluare, Adi Pop a trimis în brațele portarului Alexandriei, în urma unei centrări de pe dreapta. În minutul 65, Ciocan a ratat de puțin ținta dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri. Nu a fost mai norocos nici Adi Pop, cu execuția sa de la distanță, tot din lovitură liberă. În minutul 72, Fulga – cu a sa ratare uriașă (deviere pe spate, lângă bară) – a “prevestit” golul ce avea să vină în ultimul minut al prelungirilor, când Chira a trimis balonul, cu capul, în plasă, în urma unei lovituri libere.

Unirea Dej: Chindriș – Șuteu (‘87 Roș), Negrea, Chira, Zamfirescu (‘76 D. Pop), Cătinean (C), Ad. Pop, Stancovici (‘76 Geană), Piftor, Golda (‘46 Fulga), Blaj (‘46 Ciocan). Rezerve neutilizate: R. Pop – Burdeț, Ciuciulete, S. Pop.

CSM Alexandria: Cristică (cpt.) – Al. Nicola, Cană, Finica, C. Costea, Ed. Sîrbu, Nițescu, Ov. Horșia, Bueno, Vl. Georgescu, I. Voicu. Rezerve: I. Brînză – Lupoaica, Cioablă, C. Neagu, Mih. Stancu, Neicu, P. Simon, Gîdea, Borțoneanu. Antrenor: Ștefan Odoroabă.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Pingback: Urmează prima deplasare din acest sezon pentru Unirea Dej - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER