Conectează-te cu noi

Sport

Uniristul Mihai Onicaș, eliminat din competiția Supraviețuitorul

Publicat acum

pe

loading...

Fotbalistul Mihai Onicaș, care s-a despărțit l-a sfârșitul anului trecut de FC Unirea Dej pentru a participa la show-ul ”Supraviețuitorul”, a fost eliminat din competiția difuzată de Kanal D.

Pe 23 decembrie, publicația noastră scria că Mihai Onicaș – jucător de bază în primul ”11” al Unirii Dej – va face o pauză de la fotbal pentru a participa la show-ul TV ”Supraviețuitorul” (detalii AICI).

După mai bine de trei luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, Onicaș – care a făcut parte din echipa ”Faimoșilor” și a fost unul dintre cei mai buni concurenți – a fost eliminat din competiție. El a fost votat de colegii săi după ce performanțele lui sportive în cadrul jocurilor au scăzut și nu a mai adus la fel de multe puncte în ultima perioadă.

Concurentul a considerat corectă plecarea sa din concurs și a fost de acord cu nominalizarea colegilor lui.”Este și un sacrificiu. Noi, sportivii de performanță, înțelegem. Când vine momentul să îți asumi ceva, trebuie să fii bărbat și să pleci cu capul sus. Am făcut-o în interesul grupului, am încercat să nu jignesc, să îi încurajez în felul meu. Sunt pus exact în situația în care au fost toți de până acum, să merg acasă sau să rămân alături de persoane pe care nu le cunoșteam decât de la televizor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă venirea mea aici. Le mulțumesc părinților mei, iubitei mele, bunicii mele, oamenilor care au făcut posibilă prezența mea aici. Plec cu capul sus și împlinit din toate punctele de vedere, împlinit în adevăratul sens și în întreaga lui putere. E puțin spus împlinire, Survivor m-a transformat. Premiul cel mare l-am primit după două săptămâni, m-am regăsit pe mine”, a spus Mihai, imediat după ce a fost eliminat din competiție.

Ulterior, în cadrul emisiunii ”Fan Arena”, fostul unirist a declarat că plecarea lui ”e pentru binele echipei”. Conform regulamentului, el nu s-a putut vota spre eliminare (nu și-a putut scrie propriul nume pe foaie), însă ”a binecuvântat” decizia colegilor lui.

”Sunt foarte slăbit, mă dor oasele, mă dor genunchii, mă doare spatele. Mă așteptam să plec pentru că nu-și trebuie doctorate să observi că nu mai eram în cea mai bună formă și echipa merita să fie unită și avea nevoie de forță fizică. Consider că e o calitate a sportivilor, faptul că stim sa ne auto-evaluăm. Mi-am dat seama că nu mai pot să ajut echipa așa cum o făceam și că vor fi nevoiți să aleagă între Emy și mine și atunci m-am gândit că, pentru grup, ar fi mai bine să rămână ea. Ei au văzut că eu sunt slăbit și Emy a adus multe puncte”, a explicat Onicaș, care a pierdut 12 kilograme de când a intrat în competiția Survivor și până acum.

foto: wowbiz

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER