Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Unitatea Specială de Aviație Cluj-Napoca face angajări din sursă externă

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă

Inspectoratul General de Aviaţie al M.A.I. scoate la concurs mai multe posturi, prin încadrare directă, cu recrutare din sursă externă, la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca, după cum urmează:

  • 1 (un) post de subofițer administrativ principal la Structura Financiar-contabilitate, din statul de organizare al Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca;
  • 1 (un) post de subofiţer operativ principal la Biroul Logistic – Compartimentul Asigurare Tehnico-Materială a Zborului;
  • 1 (un) post de subofițer tehnic principal (FDex) la Compartimentul Comunicații aeronautice și tehnologia informației, din statul de organizare al Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca.

Anunţurile, care conţin informaţii privind condiţiile generale şi specifice de participare la  concurs , datele între care se pot depune documentele, precum şi cele la care se susţin probele de  concurs , tematica şi bibliografia sunt afişate pe site-ul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI.

Persoanele interesate se pot înscrie la concurs până la data de 25 ianuarie 2019, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 08:00 – 16:00, pe baza cererii de înscriere, a cărții de identitate, precum şi a CV-ului (format Europass). Cererile pot fi depuse personal, la secretariatul Serviciului Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., cu sediul în Calea Ion Zăvoi nr. 14, sector 1, Bucureşti, ori prin fax, la nr. 021.311.39.09, tel. 021.310.43.99, interior 17039 e-mail – resurse.ia@mai.gov.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER