Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

UNTOLD 2021 | Vaccinat, cu dovadă anticorpi sau test negativ | Cele trei SOLUȚII

Publicat acum

pe

Organizatorii festivalurilor UNTOLD de la Cluj și NEVERSEA de la Constanța spun că se caută soluții ca evenimentele să poată fi organizate cu public în 2021.

“Ne dorim să găsim această soluție alături de autorități. Aceasta a fost și rugămintea noastră, să nu renunțăm la această posibilitate de a reveni încetul cu încetul la normalitate. (…) Nu putem spera, nu putem visa la o întoarcere la ceea ce a însemnat 2019. Dacă vom putea organiza evenimente, vor fi cu anumite compromisuri și măsuri care ne vor face să avem anumite limitări sau lucruri care ar putea să schimbe din experiența pe care oamenii o cunosc atunci când vine vorba de concerte și festivaluri”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare al celor două festivaluri la A3.

Acesta a precizat că solutiile propuse se referă la accesul condiționat la festival de dovada vaccinarii, dovada anticorpi sau de un rezultat negativ la un test rapid COVID-19.

“Acestea sunt trei dintre soluțiile și măsurile care credem noi că într-un mod cumulat ar putea să ajute și să permită reluarea activităților cu public. O măsură de genul distanțare socială este imposibilă. Cel mai important lucru este să ne punem la masă cu autoritățile și să inventăm și să găsim acel manual de utilizare a unui eveniment. Să înțelegi cum poți izola oameni care prezintă un risc de cei care nu prezintă un risc”, a completat Chereji.

UNTOLD 2021 ar urma să aibă loc în perioada 5 – 8 august, la Cluj-Napoca, iar NEVERSEA în perioada 8 – 11 iulie, pe plaja din Constanța.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER