Conectează-te cu noi

Eveniment

URS pe străzile Dejului. S-au trimis două avertizări RO-Alert – VIDEO

Publicat acum

pe

Știrea inițială: Un urs a fost văzut, azi-dimineață, în zona Pădurii Bungăr din municipiul Dej.

Se pare că ursul a fost observat în zona unității militare de pe Dealul Florilor, în apropierea Pădurii Bungăr. Unul dintre martori a apucat să înregistreze câteva secunde din ”aventura” animalului care a rupt un gard din beton, iar imaginile au ajuns în posesia Dej24.ro.

Ciudat, abia în jurul orei 22 (la peste 10 ore de la momentul filmării!), locuitorii din Dej au fost avertizați prin RO-Alert cu privire la prezența ursului pe străzile din oraș. ”Un echipaj de la jandarmerie s-a deplasat deja în zonă”, a precizat ISU Cluj.

ACTUALIZARE ora 22:55: S-a transmis o nouă avertizare RO-Alert, după ce ursul a fost văzut în pădurea gării, iar mai apoi în zona cartierului 1 Mai, printre blocuri. Imaginile pot fi văzute pe pagina de Facebook Dej24.ro.

ACTUALIZARE ora 23:15: După ce a ”vizitat” centrul Dejului, ursul – care cel mai probabil este un pui – a fost localizat în zona străzii Alecu Russo, între blocuri. După ce va fi tranchilizat, animalul va fi relocat.

ACTUALIZARE ora 00:45: Ursul și-a pierdut urma către Viile Dejului, în pădure, astfel că s-a întors în mediul său natural.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER