Conectează-te cu noi

Politic

USR Cluj are o nouă filială: USR Dej!

Publicat acum

pe

După constituirea filialelor Cluj-Napoca, Floreşti şi Turda, USR Dej este a patra filială înfiinţată de organizaţia Judeţeană USR Cluj, informează reprezentanţii formaţiunii politice.

Având în vedere mențiunea din statutul USR conform căreia o filială se poate înființa prin aprobarea a minim 7 cereri de adeziune, USR Dej s-a format într-un mod promițător prin 17 cereri de adeziune pe care Biroul Județean le-a aprobat săptămâna trecută. Astfel, în baza prevederilor din statut, Filiala Județeană USR Cluj a declarat înființată Filiala USR Dej.

Dej a fost un obiectiv al USR Cluj încă de la înființare. A durat ceva mai mult pentru că majoritatea tinerilor din Dej locuiesc la Cluj, astfel ne-a fost mai greu să identificăm un nucleu activ acolo. La Dej am întâlnit în final ce ne doream. Oameni de toate vârstele, de la 18 la 70 de ani, din categorii socioprofesionale diverse, oameni informați și implicați în viața comunității care vor să contribuie la schimbare. Dej-ul este un oraș cu o industrie destul de dezvoltată, cu un nivel de trai destul de ridicat, un oraș care merită o administrație corectă. Chiar dacă are un primar PSD, trebuie să fim corecți și să recunoaștem că municipiul Dej arată bine. Străzi modernizate, un spital municipal renovat la standarde mai mult decât decente și mulți investitori. Asta nu înseamnă că totul e OK. Ne propunem să ajungem prin noii colegi în Consiliul Local, unde e nevoie de transparență și o cheltuire eficientă a banului public. Echipa USR DEJ ne dă speranță”, a declarat președintele Filialei Județene USR Cluj, Elek Levente

Conform statutului USR, sâmbătă, 2 iunie, Adunarea Generală a Filialei Locale va alege prin vot secret atât organele de conducere (președinte, vicepreședinte), cât și Comisia de Arbitraj și Cenzorul.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER