Conectează-te cu noi

Eveniment

Vaccinare fără programare la Dej, începând de vineri | Câte doze s-au administrat până acum

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej informează că începând de vineri, 7 mai, vaccinarea la Dej se va putea realiza și fără programare.

”În acest sens persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta zilnic între orele 08:00-20:00, direct la centrele de vaccinare, fără programare prealabilă. De la debutul vaccinării în cele două centre de vaccinare organizate de Primăria Municipiului Dej au fost efectuate aproape 30.000 doze de vaccin, iar zilnic în ambele centre se pot vaccina peste 600 persoane.

Încurajăm dejenii, instituțiile, societățile comerciale și populația din comunele limitrofe să se vaccineze, astfel încât în următoarea perioadă să se imunizeze cât mai multe persoane, pentru a ne proteja. Protejându-ne prin vaccinare și respectarea măsurilor de protecție avem șansa să ne reluăm viețile dinaintea acestei pandemii, care ne-a afectat pe toți!

Centre vaccinare: Centrul de vaccinare str. Regina Maria, nr.26, Tel. 0787801181, Centrul de vaccinare str. Fragilor, nr.6, fosta Școală Generală nr.5, Tel. 0783181900”, a transmis Primăria Municipiului Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER