Conectează-te cu noi

Politic

Vasile Sălătioan se bucură de susținerea președintelui PSD Marcel Ciolacu – FOTO/VIDEO | ALEGERI LOCALE 2020

Publicat acum

pe

ALEGERI LOCALE 2020 | Aflat în campanie electorală, președintele PSD Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu mai mulți lideri social-democrați din zonă, între care și Vasile Sălătioan, candidatul PSD la Primăria Municipiului Dej.

Președintele PSD Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD Paul Stănescu şi președintele Consiliului Național PSD Vasile Dâncu au făcut astăzi o vizită la Gherla și s-au întâlnit cu mai mulți lideri din zonă, între care Valentin Cuibus (candidatul PSD la Primăria Cluj-Napoca), Alexandru Cordoș (președinte PSD Cluj, candidat la CJ Cluj), Ioan Neselean (candidatul PSD la Primăria Gherla) sau Vasile Sălătioan (candidatul PSD la Primăria Dej).

Adresându-se candidaților de la Dej și Gherla – Ioan Neselean, respectiv Vasile Sălătioan -, președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat: ”Eu vă fac o singură promisiune, cred că atât din partea mea, cât și a domnului profesor Dâncu: problemele administrative ale orașului nu sunt numai ale dumneavoastră! O să le preiau și eu și domnul profesor și o să ne batem la București ca toate proiectele și altele noi să fie implementate la dumneavoastră în comunitate”. Totodată, liderul PSD i-a mulțumit lui Alexandru Cordoș pentru modul în care conduce organizația PSD Cluj și i-a transmis că este alături de el în ”bătălia” pentru Consiliul Județean Cluj.

”Avem pe cei doi candidați ai noștri importanți de pe Valea Someșului, Dejul și Gherla. Vasile Sălătioan (n.r. – candidat PSD la Primăria Dej) este la prima încercare de genul acesta. Nu cred că se aștepta nici el să candideze. Am avut <<accidentul de la Dej>>, știți bine că s-a întâmplat migrația politică (n.r. – ”transferul” actualului edil la PNL) (…) Eu sper că noi câștigăm și începem reconstrucția pe Valea Someșului (…) O să sprijinim cu toate forțele pe candidații noștri și vom monitoriza foarte serios pe cei care au plecat de la noi, trădând și echipa care i-a format, echipa care i-a împins în față și i-a susținut (…) Suntem bucuroși că ne-am oprit aici și că putem să vă dăm un semn de încurajare pentru ce se va întâmpla, (…) că putem să îi susținem pe candidații noștri, și acum și după ce vor câștiga alegerile”, a spus și Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național PSD.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai jos toate declarațiile:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER