Conectează-te cu noi

Naţional

Veste bună pentru cei care merg în concediu la mare. S-a redeschis TRANSFĂGĂRĂȘANUL

Publicat acum

pe

Transfagarasan

Locuitorii din Transilvania, care aleg să își petreacă concediul pe litoralul românesc (și nu numai), pot alege acum traseul: Sibiu – Avrig- Curtea de Argeș – Pitești, pentru a admira una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume (după cum spuneau și realizatorii emisiunii TOP GEAR, în urmă cu câțiva ani) – Transfăgărășanul.

În urmă cu două săptămâni, Comisia de analiză a Trasfăgărăşanului a început verificările în vederea dechiderii traficului rutier pe DN 7C. În acest an, condiţiile meteo ne-au ajutat să deschidem mai devreme drumul spre Bâlea Cascadă. Încă mai este zăpadă, dar drumul este curat, tocmai bun de parcurs. După cum s-a observat în ultima perioadă, vremea nu a mai fost atât de aspră şi astfel am putut lua în calcul deschiderea mai devreme a Transfăgărăşanului în condiţii de siguranţă a circulaţiei. Având în vedere importanţa şi frumuseţea acestui drum naţional, Compania a decis încă de anul trecut, realizarea unui Studiu de fezabilitate, ce are ca temă menţinerea circulaţiei pe toată durata anului. Din păcate, procedura a fost anulată. În prezent, lucrăm la documentaţia necesară reluării acestei proceduri de licitaţie. În aceste condiţii, după modernizare, Transfăgărăşanul va deveni practicabil în orice anotimp, în condiţii de siguranţă şi confort„, a declarat Cătălin Homor, director în cadrul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Totodată, CNADNR mai menționează faptul că pe sectorul cuprins între km 104+000 şi km 130+800 este interzisă circulaţia pe timpul nopţii în intervalul orar 21:00 şi 07:00.

harta-traseu-transfagarasan

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER