Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

VESTE BUNĂ | Primarul Tiberiu Zelencz: ”Canalizare în comuna Mica”

Publicat acum

pe

Primarul Tiberiu Zelencz are o veste extrem de bună pentru locuitorii comunei Mica: a fost aprobat proiectul privind introducerea canalizării!

”A fost aprobat proiectul privind introducerea canalizării în comuna Mica!
Cel mai mare proiect pe care l-a obținut comuna Mica, în valoare de 19.054.110 lei (4 milioane de euro), a fost trecut pe lista de investiţii a guvernului. Acest lucru se datorează echipei mele de implementare a proiectelor, a consilierilor locali care au susținut în mandantul meu toate proiectele iniţiate de mine, reuşind astfel să primim finanţare pentru multe proiecte, cu fonduri nerambursabile, deoarece din buget local nu am fi reușit să implementăm proiecte de asemenea amploare.

Urmează ca zilele următoare să semnam contractul de finanțare, iar pe această cale mulţumesc Guvernului Dăncilă pentru susţinere şi pentru faptul că a fost mereu alături de comuna noastră. Sunt un om al faptelor, iar pe această cale doresc să vă transmit că avem şi alte proiecte importante pentru comuna noastră care urmează să primească finanţare. Vă mulţumesc din suflet tuturor pentru înţelegere şi susţinere. Mergem mai departe!”, a anunțat, în urmă cu puțin timp, edilul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER