Conectează-te cu noi

Naţional

Veste bună! Taxele şi impozitele pot fi plătite în rate, fără dobândă, cu cardul de credit

Publicat acum

pe

Deţinătorii anumitor carduri de credit pot plăti în rate, fără dobândă, taxele şi impozitele locale. Însă, până în prezent, doar Credit Europe Bank are o campanie destinată special plăţii în două tranşe a taxelor şi impozitelor, inclusiv a facturii la utilităţi, potrivit Mediafax.

Cardurile emise de mai multe bănci oferă posibilitatea de a achita în rate taxele şi impozitele, condiţia impusă fiind legată de suma minimă tranzacţionată.

Credit Europe oferă posibilitatea clienţilor care deţin cardul de credit CardAvantaj să achite, până pe 31 martie, impozitele în două rate, fără dobândă. În cadrul aceleiaşi campanii intră şi plata facturilor de utilităţi la apă, gaz şi electricitate. Singura condiţie este ca tranzacţia să fie minimum 100 de lei. Campania este valabilă la tranzacţiile comerciale efectuate prin CardAvantaj direct la la ghişeele administraţiilor financiare sau la cele ale furnizorilor de utilităţi prin POS-urile instalate, fie online pe site-urile acestora.

Şi clienţii ING Bank pot plăti în rate taxele şi impozitele. „Cardul de credit ING oferă în acest moment posibilitatea efectuării de plăţi în trei rate pentru orice tranzacţie peste 500 de lei, în afara reţelei de comercianţi ING parteneri. Aceste rate se oferă automat către toţi clienţii, pentru tranzacţii la POS, cu condiţia atingerii acestui prag minim de tranzacţie. Nu avem o facilitate special creată pentru zona de taxe şi impozite”, a declarat, pentru Mediafax, Gabriela Stanciu, Head of Credit Cards, ING Bank.

Cu toate că, în această perioadă, BCR nu are o campanie dedicată plăţii în rate a taxelor şi impozitelor locale, cei ce sunt posesorii cardurilor de credit emise de acestă bancă pot achita dările către stat, în maximum 12 rate, în funcţie de valoarea plăţii. Astfel, între 200 şi 999,99 de lei plata se face în trei rate, între 1000 şi 1999,99 de lei între trei şi şase rate, iar peste 2000 de lei, plata se poate face în trei, şase sau 12 rate. Activarea planului de rate se face printr-un simplu Activarea planului de rate se face printr-un SMS. Astfel, în momentul efectuării cumpărăturii, deţinătorul cardului primeşte prin SMS oferta pentru plata în rate. Pentru acceptare este necesar să se răspundă la SMS fiind menţionată referinţa tranzacţiei.

Reamintim că, toţi cei care îşi achită integral impozitul anual pe clădiri şi maşini înainte de 31 martie 2017, beneficiază de o reducere de 10%.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER