Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Viceprimarul Aurelian Mureșan: ”Avem nevoie de oameni dedicați meseriei lor. La mulți ani, Poliția Dej!”

Publicat acum

pe

Aurelian Muresan new

Viceprimarul municipiului Dej și candidatul PNL la Primăria Dej transmite, prin intermediul Dej24.ro, un mesaj cu ocazia Zilei Poliției Române.

”Astăzi, de Buna Vestire, sărbătorim Ziua Poliției Române. Este un deosebit prilej pentru mine, ca viceprimar al Dejului, să adresez tuturor celor care au îmbrăcat haina de polițist, precum şi familiilor domniilor lor, cele mai calde urări de sănătate, fericire şi bucurii. Aveți o mare responsabilitate în misiunile pe care le desfăşurați, aceea de a veghea la bunul mers al vieții cetățenilor, la respectarea ordinii publice, la creşterea calității vieții în urbea noastră. Seriozitatea, disciplina şi profesionalismul de care dați dovadă sunt câteva din motivele pentru care meritați felicitările mele, respectul şi considerația alături de gândurile cele mai sincere față de dumneavoastră.

Ca oficialitate a municipiului Dej vă asigur că întotdeauna voi trata cu atenție orice problemă pe care o întâmpinați pentru că, într-un oraş civilizat, avem nevoie de oameni dedicați meseriei lor, de condiții de calitate pentru desfăşurarea activității, de RESPECT pentru uniforma pe care, cu onoare, o purtați. LA MULȚI ANI Poliției din Dej! Dumnezeu să vă ocrotească!”, transmite viceprimarul.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER