Conectează-te cu noi

Sport

Victorie categorică în primul amical disputat de FC Unirea Dej, hattrick Andrei Pop – FOTO

Publicat acum

pe

....

Echipa de fotbal Unirea Dej (locul 1, seria a IX-a, Liga a III-a) a învins cu 5-0 Progresul Șomcuta Mare (locul 8, seria a X-a, Liga a III-a), într-un meci amical care a avut loc azi. Andrei Pop a reușit un hattrick.

Formația dejeană antrenată de Dragoș Militaru a disputat astăzi, cu începere de la ora 12, primul joc de verificare de la reluarea pregătirilor. Confruntarea cu Progresul Șomcuta Mare a avut loc pe Iclod Arena. Dejenii au controlat ostilitățile pe tot parcursul meciului, înscriind trei goluri până la pauză. Scorul a fost deschis în urma unui autogol al maramureșenilor, pentru ca mai apoi să iasă la rampă Andrei Pop, cu un hattrick (două goluri în prima repriză, unul după reluare). Scorul final, 5-0, a fost stabilit de Angelo Cocian.

....

Vă reamintim, următorul joc amical disputat de FC Unirea Dej va avea loc, tot la Iclod, pe 5 februarie. Adversar îi va fi Viitorul Șelimbăr. Ulterior, dejenii vor mai evolua în alte cinci jocuri de verificare în compania următoarelor formații: ”U” Cluj (13 februarie), Baia Mare (16 februarie, la Iclod), Bistrița (27 februarie), Șimleu Silvaniei (3 martie) și Sănătatea Cluj (6 martie).

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER