Conectează-te cu noi

Sport

Victorie pentru Unirea Dej în meciul cu Arcada Galați (VOLEI)

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a câștigat cu 3-2 disputa de pe teren propriu cu Aracada Galați din a VIII-a etapă a Diviziei A1.

Confruntarea din Sala Sporturilor Dej a avut loc ieri după-amiază cu începere de la ora 16. ”Ocupantă a locului 3 în clasament, Arcada a început meciul în forță și și-a adjudecat primul set la 21-25. Unirea a revenit însă spectaculos îmn setul al doilea, a condus cu 12-6 și apoi chiar cu 20-12, pentru ca la finalul rundei să închidă tabela la 25-20.

Tot în avantaj a început echipa antrenată de Marius Dascălu și setul al treilea, însă gălățenii s-au ținut în permanență aproape pe tabelă. Unirea a reușit însă să țină cu dinții de avantajul minim, iar la final tabela arăta 25-22 în favoarea dejenilor.

Văzându-se prea devreme cu victoria în mână, voleibaliștii echipei de pe Someș au slăbit turația motoarelor în setul 4, ceea ce a dat curaj experimentaților adversari de la Arcada. Gălățenii s-au desprins la 10-18 și și-au adjudecat în final setul la 16-25.

Setul decisiv a fost unul extrem de echilibrat, însă Unirea a luat avânt, încurajată și de publicul inimos din sala dejeană. Mihalescu, Grigoraș și Suson au punctat când trebuia pentru a asigura avantajul dejenilor, iar căpitanul Coasă a dat ultimul punct Unirii Dej, care s-a impus cu 15-12, încheind partida cu 3-2”, scrie Voleiunirea.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER