Conectează-te cu noi

Sport

VICTORIE pentru Unirea Dej în prima partidă oficială din 2023 și Play-off-ul e tot mai aproape

Publicat acum

pe

....

Echipa de fotbal Unirea Dej a obținut o victorie în primul joc oficial din 2023! Elevii lui Dragoș Militaru s-au impus cu 2-1 împotriva Ripensiei Timișoara, în a 17-a etapă din Liga 2, și au ajuns la 30 de puncte în clasament.

Angelo Cocian a deschis scorul în minutul 30, însă timișorenii au egalat în minutul 39, prin Morariu, acesta fiind rezultatul pauzei. În partea secundă, uniriștii au controlat jocul în totalitate și au ratat câteva ocazii uriașe, în special prin Cocian și Fulga. În minutul 90, David Maftei a marcat golul victoriei alb-albaștrilor cu un șut de la marginea careului mare.

....

Primul ”11”: 39. RAILEAN – 98. MAFTEI, 15. BURDEȚ, 4. BUTA, 20. GÎȚ, 99. AD. POP (’70 BOGDAN), 6. CĂTINEAN (C) (’46 CHIRA), 8. MATIȘ (’46 MILITARU/ ’59 AN. POP), 17. COCIAN, 11. AL. POP, 10. BLAJ (’46 FULGA). Rezerve neutilizate: 12. CHINDRIȘ, 26. CHECICHEȘ – 77. FRĂSINEANU, 16. CĂLUGĂR.

”O victorie frumoasă, pe un teren foarte greu, pe deplin meritată pentru că am controlat jocul de la primul până la ultimul minut. Am avut niște situații incredibile în repriza a doua; într-un fel mă bucur că ajungem să le avem. Cred și sper că ușor, ușor o să începem să concretizăm un procent mai mare din aceste ocazii mari pe care le avem.

Vreau să-i felicit pe băieți pentru felul cum s-au dăruit, au muncit și suferit, pentru aceste trei puncte foarte importante pentru noi. Știam că acest meci, primul oficial după o perioadă de trei luni de pauză, va fi dificil, dar important este că am început cu dreptul noul an. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc suporterilor care au ținut să fie alături de echipă în această zi frumoasă pentru noi toți”, a declarat, după meci, antrenorul Dragoș Militaru.

”A fost un meci dificil, pe un teren greu, dar ne-am adaptat la condițiile de joc și am reușit să luăm cele trei puncte foarte importante pentru noi. Am suferit puțin în timpul partidei, dar am arătat că suntem o echipă unită și am luptat până la ultima secundă. Sunt foarte fericit pentru primul meu gol marcat în tricoul Unirii Dej, gol care s-a lăsat așteptat, dar a venit într-un moment foarte important pentru echipă și ne-a adus toate punctele”, a spus David Maftei, marcatorul golului victoriei Unirii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER