Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Vindeau droguri cu 100 lei gramul, PERCHEZIȚII în Cluj și Sălaj

Publicat acum

pe

Ieri, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada decembrie 2022-iunie 2023, inculpații au  comercializat droguri de risc și mare risc şi substanţe cu efect psihoactiv unui număr de peste 80 de consumatori, de pe raza județului Sălaj, pentru suma de 100 lei gramul.

La data de 09.06.2023 au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, pe raza judeţelor Sălaj şi Cluj, fiind identificate și ridicate, sume de bani în lei şi euro, mai multe telefoane mobile şi cartele telefonice, un cântar electronic de precizie, precum şi alte mijloace de probă.

În cursul aceleaşi zile, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sălaj  a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj Napoca şi a jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj și al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj Napoca.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER