Conectează-te cu noi

Eveniment

Vitezomani opriți în Fundătura. Cât aveau la oră – FOTO

Publicat acum

pe

Polițiștii au depistat pe DN1C E576, pe raza localității Fundătura, un conducător auto care se deplasa cu o viteză de 135 km/h, pe un sector de drum pe care viteza maximă admisă este de 50 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R, fiind luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

De asemenea, oamenii legii au depistat un alt conducător auto, pe DN1C, în localitatea Fundătura, rulând cu o viteză de 99 km/h pe un sector de drum cu limita de 50 km/h, acestuia fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.

Polițiștii vă recomandă să adaptați în permanență viteza de deplasare la particularităţile de drum și de trafic, să fiți prudenți în trafic pentru ca siguranța voastră și a celor din jur să nu fie pusă în pericol!

Acordaţi un plus de atenţie conducerii prin intersecţiile nedirijate, la depăşirea mijloacelor de transport în comun sau a altor autovehicule, vitezei cu care rulaţi, pentru a putea în orice moment manevra şi opri în deplină siguranţă autoturismul, dacă situaţia o impune!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER