Conectează-te cu noi

Sport

VOLEI – LAPI Dej, VICECAMPIOANĂ națională la Juniori I – FOTO

Publicat acum

pe

....

Echipa de volei LAPI Dej a devenit vicecampioană națională la Juniori I, după ce s-a clasat pe locul secund la turneul final desfăşurat în Baia Mare.

....

Băimărenii au încheiat turneul pe primul loc al clasamentului, cu maximum de puncte, fiind urmați de LAPI Dej și CTF Mihai I, care au avut același număr de puncte, 9, dar care au fost departajate de raportul seturilor (11-7, respectiv 10-7). Pe locurile 4, 5 și 6 s-au situat CSŞ LPS Bihorul, CSŞ Tulcea și LPS Piatra Neamţ.

În cadrul turneului final de la Baia Mare, LAPI Dej a trecut de CSS Tulcea (3-0), LPS Piatra Neamț (3-0) și LPS Bihorul Oradea (3-1), însă a fost învinsă de CTF Mihai I (1-3) și CSS 2 Baia Mare (1-3). Ca urmare a acestor rezultate, formația dejeană antrenată de profesorul Radu Miclea a încheiat turneul pe locul doi și a devenit vicecampioană la Juniori I volei masculin.

Lotul echipei LAPI Dej – Juniori I: Curuia Vlad, Teglaș Cristian, Bojor Sergiu, Pop Radu, Bartha Bela, Varga Andrei, Tămășilă Sergiu, Moldovan Denis, Moldovan Antonio, Pop Gabriel, Marton Lorinc, Bujor Ionuț, Michael Christian, Mînzat Marius. Antrenor: Radu Miclea.

Întrecerea de la Baia Mare s-a desfășurat în perioada 31 mai – 4 iunie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER