Conectează-te cu noi

Naţional

Vreme deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Prognoza meteorologilor

Publicat acum

pe

Regimul termic, apropiat de cel din intervalul precedent, se va menţine foarte ridicat, pentru această perioadă din an, potrivit ANM.

MIERCURI

Regimul termic, apropiat de cel din intervalul precedent, se va menţine foarte ridicat, pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, iar minimele vor avea valori de la -5 grade în estul Transilvaniei, până la 9…10 grade în sudul Banatului. Cerul va fi variabil cu înnorări, dar numai izolat, precipitaţii slabe, sub formă de ploaie – în cursul zilei, în extremitatea nord-nord-vestică, iar noaptea, în cea de vest şi mixte, ce pot favoriza depuneri de polei, în zonele montane aferente. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte unde pe creste rafalele vor depăşi 70…80 km/h, dar şi în regiunile vestice şi de sud-est, şi local în cele centrale, cu viteze în general de până la 55…60 km/h. Îndeosebi dimineaţa, cu precădere în sud şi în est, local va fi ceaţă.

JOI

Vremea va fi, în continuare, cu mult mai caldă decât în mod obişnuit la sfârşit de decembrie. Cerul se va înnora şi va ploua, în regiunile vestice şi de sud-vest, iar noaptea, pe arii mai restrânse şi în restul teritoriului. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în vestul ţării şi în zona montană, dar local şi temporar şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 7 şi 15 grade, iar cele minime între 1 şi 10 grade. La începutul intervalului, mai ales în sud şi est, local, va fi ceaţă.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER