Conectează-te cu noi

Naţional

Vreme foarte călduroasă pentru sfârșit de ianuarie. Vor fi chiar și 15 grade azi în România

Publicat acum

pe

Vremea va fi cu mult mai caldă decât ar fi în mod normal la această dată, în special, în regiunile vestice, sud-vestice şi de sud. În nord-vestul, nordul şi centrul ţării, iar în primele ore şi în vest, înnorările vor persista şi, pe arii restrânse, vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie.

LUNI

La munte, vor fi şi ninsori şi lapoviţă, favorizând, dar numai izolat, formarea de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, dar temporar şi la cote mai reduse şi în nord-vest, centru şi sud-estul extrem al teritoriului. Temperaturile maxime vor avea valori de la 2…3 grade în estul Transilvaniei, până la 13…15 grade în sudul Banatului, Oltenia şi în nord-vestul Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între -3 şi 5 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, îndeosebi în sud-estul şi sudul ţării, local va fi ceaţă.

MARŢI

Vremea va fi deosebit de caldă, în cursul zilei, când vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona de munte şi în special pe creste, unde va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 15 grade. În nord-vestul, nordul şi centrul ţării, vor fi înnorări şi precipitaţii slabe, dar pe arii restrânse în prima parte a intervalului şi doar izolat în cursul nopţii, sub formă de ploaie, iar la munte şi lapoviţă şi ninsoare. Trecător, în depresiuni, vor fi condiţii de polei. Temperaturile minime se vor încadra între -7 şi 3 grade. Dimineaţa, se va semnala ceaţă, mai ales în sud-est.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER