Conectează-te cu noi

Naţional

VREMEA de Crăciun și de Revelion. Ce au anunțat meteorologii

Publicat acum

pe

Temperaturi mai mari decât media de Crăciun şi normale pentru finalul anului 2023, de Revelion – acesta este anunțul ANM.

11 – 18 decembrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale.

18 – 25 decembrie
Temperatura aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui uşor deficit în regiunile vestice şi nord-vestice.

25 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în cea mai mare parte a ţării.

1 – 8 ianuarie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER