Conectează-te cu noi

Naţional

Vremea se răcește accentuat în următoarele zile. Minimele vor ajunge la 6 grade

Publicat acum

pe

Vremea se va menţine răcoroasă, arată prognoza meteo pentru sfârșitul săptămânii. Minimele urmează să coboare chiar și până la 6 grade.

Prognoza meteo pentru sfârşitul săptămânii arată că în anumite zone vremea va fi răcoroasă, însă în Dobrogea vor exista maxime de 23 de grade.

VINERI

Vremea se va menţine răcoroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13…14 grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi 23 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa între 7 şi 15 grade. Cerul va fi variabil în sud-estul ţării, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în celelalte regiuni, unde local va ploua, dar numai punctiform se mai pot depăşi 15…20 l/mp şi se vor semnala descărcări electrice. În zona înaltă de munte, mai ales la începutul şi sfârşitul intervalului, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în sud-vestul şi sudul ţării şi izolat în celelalte regiuni.

SÂMBĂTĂ

Vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, dar îndeosebi în vest, nord şi centru, precum şi în zonele deluroase şi montane. Cerul, variabil în regiunile sudice, va avea înnorări în restul teritoriului şi vor fi ploi slabe cantitativ, pe arii relativ extinse în est şi nord-vest, local în centru şi vest şi izolat în sud. În zona înaltă de munte, la începutul intervalului, mai sunt posibile precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua, mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 şi 14 grade.

DUMINICĂ

Cerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice, nordice si centrale, unde numai pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în cursul zilei. În rest, cerul va fi variabil si conditiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări usoare pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime, în crestere fată de ziua precedentă, se vor încadra între 15 grade in Dealurile de Vest si 23 de grade în sudul tării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 si 15 grade. Izolat, noaptea, vor fi conditii de ceață.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER