Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Weekend încărcat pentru polițiștii clujeni. Au aplicat sute de sancțiuni

Publicat acum

pe

politia

Ordinea şi siguranţa comunităţii reprezintă o prioritate pentru poliţiştii clujeni care acţionează zilnic, pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite.

În perioada 8 – 10 ianuarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, suplimentar față de activitățile dispozitivelor curente din teren.

În cadrul acţiunilor, polițiștii clujeni au constatat 21 de infracţiuni judiciare şi rutiere. De asemenea, pentru neregulile constatate, aceștia au fost nevoiţi să aplice 463 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 108 pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, 6 pentru abateri la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, 4 pentru abateri de la prevederile Legii 333/2003 privind paza bunurilor.

Pentru abaterile constatate în trafic, polițiștii rutieri au aplicat 339 sancțiuni contravenţionale, dintre care 66 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii rutieri au reţinut 16 permise de conducere şi au retras 11 de certificate de înmatriculare.

Activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă, pentru reducerea numărului de fapte antisociale prin prezenţa activă a poliţiştilor în mijlocul comunităţii clujene.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER