Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Weekend plin pentru polițiștii din Gherla. Ce au descoperit aceștia

Publicat acum

pe

....

Ieri, în jurul orei 17:20, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, Compartimentul Rutier, au depistat o femeie de 44 ani, din comuna Cornești, jud. Cluj, în timp ce conducea un autovehicul prin comuna Cornești fără să deţină permis de conducere.

Totodata s-a constatat faptul că autoturismul i-a fost încredințat pentru a-l conduce de către soțul acesteia, care se afla în autoturism în calitate de pasager.

....

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice aunui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „încredintarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere pentru conducere pe drumurile publice unei persoane despre care stie ca nu posedă permis de conducere”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

**** La data de 08.12.2018, în jurul orei 16:12, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, Compartimentul Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 41 ani din Gherla, iar la testarea sa cu aparatul alcooltest rezultatul a indicat o valoare de peste 0,50  mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

**** La data de 08.12.2018, în jurul orei 22:50, poliţişti din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au oprit pentru control pe raza comunei Jucu, un autoturism condus de un tânăr de 21 ani, din comuna Jucu, jud. Cluj. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetărisub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere aunui vehicul sub influenta alcoolului”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

**** La data de 09.12.2018, în jurul orei 02:10, poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au oprit pentru control pe DJ109D de pe raza comunei Sic un autoturism, condus de un tânăr de 23 ani, din comuna Sic, jud. Cluj, constatând că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de peste 0,50  mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetărisub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducereaunui vehicul fără permis de conducereșiconducerea unui vehicul sub influentaalcoolului”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER