Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Women Rally revine la Cluj cu peste 100 de participante!

Publicat acum

pe

loading...

La un an de la ediţia pilot, Women Rally revine weekendul acesta în Cluj-Napoca, unde aşteaptă la start peste 70 de maşini şi peste 100 de participante.

Devenit anul acesta Campionat Naţional sub egida FRAS, Women Rally este deja un reper în motorsportul autohton, fiind cea mai importantă competiţie de amatori dedicată doamnelor şi domnişoarelor pasionate de condus.

Etapa de la Cluj-Napoca începe vineri seara, pe 13 septembrie, cu briefingul cu concurentele, care va avea loc de la ora 19:00 în sala de conferinţe de la Cluj Arena. Startul festiv deschide ziua concursului, sâmbătă, pe 14 septembrie, unde participantele vor putea fi urmărite prin poarta de start de pe esplanada Cluj Arena începând cu ora 10:30. Acestea se vor muta apoi la VIVO! Cluj-Napoca unde, începând cu ora 11:30, se vor desfăşura cele 2 manşe de concurs. Cele mai rapide concurente vor fi premiate la dineul oficial, găzduit de RMB Inter Auto Mercedes-Benz de la ora 19:00. Evenimentul se încheie duminică, pe 15 septembrie, când participantele şi invitaţii lor sunt aşteptaţi la o vizită special organizată la Salina Turda şi la Crama La Salina.

Pe lângă bine cunoscutul format de 3 zile care a atras nenumărate complimente din partea concurentelor, organizatorii au pregătit pentru etapa de la Cluj o serie de surprize. Datorită numărului mare de înscrieri, traseul de concurs organizat în parcarea VIVO!

Cluj-Napoca propune de această dată un circuit perfect simetric care va permite startul simultan a două maşini. Şi cei mici vor putea intra în atmosfera competiţiei, în cadrul sesiunilor de karting pregătite de organizatori vineri, pe 13 septembrie, la Kids Karting Experience.

Printre invitaţii speciali ai acestei ediţii se numără femei implicate în motorsportul naţional la cel mai înalt nivel, care vor sta la dispoziţia concurentelor pentru a împărtăşi mai multe despre următorii paşi în motorsport. Mirela Bucovicean, preşedinta Comisiei pentru Femei FRAS, va participa cu una dintre maşinile ei de concurs; tot cu o maşină de raliu va fi prezentă Cristiana Oprea, care va pilota o Dacia Sandero cu care a concurat în Campionatul Naţional de Raliuri. Lista este completată de copilotul Alina Bianca Pop, care are numeroase participări atât în Campionatul Naţional de Raliuri, cât şi în cel European.

Fondatoarea şi organizatoarea Women Rally, Laura Savu, vorbeşte cu entuziasm despre numărul mare de concurente înscrise şi motivul pentru care acestea abia aşteaptă etapa din weekend: „Concurentele care au mai participat la ediţiile anterioare aşteaptă, din mărturisirile lor, cu nerăbdare, să se bucure de acea atmosfera unică şi prietenoasă din cadrul evenimentului şi totodată revederea cu celelalte participante.

Atât ele cât şi cele care participă pentru prima dată, împinse de curiozitatea de a lua parte la o astfel de competiţie, şi-au propus să calce pedala de acceleraţie cât mai tare, într-un cadru organizat, pentru a-şi testa astfel limitele şi pentru a ocupa un loc cât mai sus în clasament”.

Women Rally este un concept unic în România, care îmbină viteza şi adrenalina cu noţiuni de conducere defensivă şi momente de relaxare între prietene. La un an de la înfiinţare, tot mai mulţi parteneri îşi manifestă interesul pentru acest Campionat, lucru care face posibilă continuarea misiunii caritabile a evenimentelor. Etapa Women Rally de la Cluj susţine Asociaţa Little People şi organizarea Galei de Crăciun Temerarii.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER