Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Workshop organizat de Penitenciarul Spital Dej la ”MEDICALIS”, în Cluj-Napoca

Publicat acum

pe

spital penitenciar dej

Penitenciarul Spital Dej a organizat un workshop, în perioada 14-17 mai, la Cluj-Napoca, în cadrul Congresului Internațional al Tinerilor Medici și Studenților la Medicină ”MEDICALIS”, eveniment ajuns la ediția cu numărul 16.

Congresul ”MEDICALIS” reprezintă o manifestare științifică medicală de prestigiu, dedicată tinerilor medici și studenților la medicină, fiind organizat în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațeganu” din Cluj-Napoca.

Cu această ocazie, în 15 mai, la sediul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațeganu” din Cluj-Napoca a avut loc conferința de prezentare a lucrărilor workshop-ului de ”Medicină penitenciară”, workshop-ul ajuns la cea de-a cincea ediție fiind organizat de Penitenciarul Spital Dej.

În cadrul acestei sesiuni a avut loc conferința intitulată ”Correctional Medicine: International Challenges and Trends in 21th Century” susținută de dr. John May M.D., SUA, președintele Asociației ”Health Through Walls” și membru în conducerea ”International Corrections and Prison Associations”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER