Conectează-te cu noi

Recomandări

Zâmbetul unei tinere din Dej a adus-o față în față cu Măruță – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Denisa Pop zambet ambasador

O tânără din Dej a avut șansa de a fi prezentă în această seară alături de Măruță, în studioul PRO TV.

Este vorba despre Denisa Pop, o tânără din Dej care a fost desemnată recent ambasador al campaniei „Zâmbește România”. Zâmbetul ei a propulsat-o astăzi direct în studioul „La Măruță”, de la PRO TV, unde a vorbit despre modul în care a ajuns să fie desemnată ambasador al campaniei „Zâmbește România”, dar și despre obiectivele pe care și le-a propus odată cu această numire. Denisa vrea să schimbe modul în care românii zâmbesc, dar și să lupte pentru o mai bună igienă orală a acestora.

Vă reamintim, Denisa Pop reușit să obțină locul I la concursul-campanie ”Zâmbește România”, câștigând astfel o excursie la Bruxelles. Mai important decât atât este faptul că dejeanca a reușit să tragă un semnal de alarmă privind importanța îngrijirii orale.

Denisa Pop s-a înscris ca ambasador al campaniei ”Zâmbește România”, alături de alți 1500 de oameni, propunându-și să schimbe atitudinea și comportamentul celor apropiați ei și nu numai încurajând o mai bună îngrijire orală. Astfel, în cadrul proiectului gândit de ea pentru a încuraja prevenirea bolilor cauzate de lipsa igienei orale, tânăra din Dej s-a deplasat într-un centru comercial din Cluj Napoca și a distribuit mai multe pliante care au conținut cinci sfaturi de bază pentru a obține un zâmbet frumos. ”Hârtiile au fost primite cu zâmbete, să sperăm că aceste zâmbete vor rămâne pentru mult timp pe fața lor”, ne-a spus atunci Denisa.

Proiectul Denisei a fost extrem de apreciat de organizatorii campaniei educaționale ”Zâmbește România” și a primit, de asemenea, numai reacții pozitive de la prietenii ei de pe Facebook (numărul de voturi primite pe proiect a fost foarte mare, la fel și numărul share-urilor și comentariilor). Astfel, organizatorii campaniei i-au acordat dejencei locul I, oferindu-i o excursie de trei nopți în Bruxelles pentru două persoane. Aceasta a primit un voucher în valoare de 1.000 de euro reprezentând necesarul pentru excursie, incluzând transport, cazare și biletul pentru un tur VIP în cadrul Comisiei Europene și Parlamentul European.

De asemenea, aceasta va beneficia de un kit de produse de îngrijire orală pentru un an (12 paste de dinți, 6 ape de gura, 4 periuțe de dinți).

”Intenționez să continui acest proiect și sper să reușesc să mobilizez cât mai mulți oameni pentru a-i putea ajuta”, ne-a mai explicat Denisa.

Campania ”Zâmbește România” promovează importanța sănatății orale și încurajează prevenirea bolilor cauzate de lipsa igienei orale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER