Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Zeci de copii au participat la o tabără organizată de Protopopiatul Ortodox Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Protopopiatul Ortodox Român Dej, împreună cu Liga Tinerilor Creștini Ortodocși din Dej și ASCOR Cluj, a organizat o tabără de iarnă pentru copii cu vârste cuprinse între 8-12 ani, în perioada 08-11 februarie 2018. Locația taberei a fost la Sângeorz-Băi, la Centrul de Tineret „Ioan Bunea”, al Arhiepiscopiei Clujului.

Dintre activitățile taberei amintim următoarele: ateliere de creație (brățări și cruciulițe, litografii, karaoke, confecționarea unor pahare pentru creioane), volei, teatru, toacă, foc de tabără, etc. Nu au lipsit nici momentele de rugăciune, dimineața și seara. De asemenea, copiii au primit multe informații cu privire la post, spovedanie, dar și explicarea Sfintei Liturghii, cu ajutorul părintelui Oprea Mircea Bogdan, de la Parohia Cetan și de la părintele Adrian Ioan Sîntiuan, responsabil cu activitățile pentru tineret din Protopopiatul Dej. În drum spre tabără, a fost vizitată și Mănăstirea Parva.

Copiii au participat și la Sfânta Liturghie oficiată la catedrala din Sângeorz-Băi, unde s-au bucurat de primirea călduroasă a părintelui Dacian Șanta, dar și a bunilor credincioși din această parohie. Părintele Dacian, împreună cu Consiliul Parohial, le-a dăruit tuturor copiilor câte un cadou după terminarea Sfintei Liturghii.

La această tabără au fost prezenți 53 de copii și 14 voluntari. Cu toții au fost mulțumiți de felul în care a fost organizată această tabără și au spus că așteaptă cu nerăbdare astfel de momente.

Protopopiatul Ortodox Dej va mai organiza o tabără, în luna august, pentru adolescenți.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER