Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Zeci de copii și tineri au participat la o tabără de o zi în Parohia Sălișca – FOTO

Publicat acum

pe

Peste 70 de copii și tineri cu vârste între 5 și 20 de ani au participat la tabăra „O zi de neuitat!” în Parohia Sălișca, Protopopiatul Dej.

Activitatea a fost organizată la inițiativa preotului paroh Vlad Cristian Todoran, sprijinit de preoții Clapa Ioan din Parohia Feldru și de Ioan-Adrian Sântioan din Parohia Ocna-Dej I, dar și de tinerii voluntari ce au coordonat activitatea: Vasile Bindea, Andreea Halas, Claudia Scuturici, Alexandra Mihalca, Kondor Walter, Mihai Uglea, Marcela Ciceu, Andreea Nemeș, Iulia Mureșan, Iulia Bolbos, Andrei Fodor, Teona Cîmpean, Alexandra Pop, Doriana Hunyadii, Dacian, Briana Valasutean, Lina Grozav, Nechiti Gheorghe și Cristina Todoran.

Tinerii au luat parte la jocuri în aer liber, activități sportive și diverse ateliere, precum împletirea de cruciulițe și brățări, pictură pe gips, arte plastice și ping-pong.

Ziua a început cu rugăciunea de dimineață, la biserica parohială, iar la final tinerii au fost îndemnați să trăiască și să se bucure de activitățile din cadrul proiectului. Tabăra a continuat cu jocurile de cunoaștere, jocurile de grup și cântecele la chitară desfășurate în curtea bisericii parohiale. După masa de prânz, copiii şi-au ales câte un atelier la care au participat, confecţionându-şi brăţări și cruciulițe, pictând figurine din gips – precum și alte activități plastice.

În a doua parte a zilei, copiii au participat la o mini-partidă de fotbal și la celelalte activități sportive ce au fost coordonate de tinerii voluntari. La final, copiii au participat la rugăciunea de seară. Ziua s-a încheiat cu un foc de tabără și cântece la chitară cântate de toți cei prezenți.

 

Sursa – Ziarul Lumina

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER