Conectează-te cu noi

....

Eveniment

ZECI DE NUNTAȘI din Chiuiești au ajuns la spitalul din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Nunta Chiuiesti intoxicatie alimentara (1)

O nuntă din Chiuești s-a terminat tragic pentru zeci de nuntași care au ajuns la spitalul din Dej cu stări de greață, dureri abdominale și diaree.

....

Zeci de nuntași s-au prezentat astăzi, începând cu ora 17:30, la CPU Dej acuzând stări de greață, dureri abdominale și diaree.

Potrivit primelor informații, nuntașii ar fi participat astăzi la nunta ficei primarului din localitatea Chiuiești, eveniment care ar fi avut loc la Căminul Cultural din localitate. După ce au savurat produsele preparate de bucătari, mai multe persoane au început să se simtă rău, prezentând semne de toxiinfecție alimentară. În scurt timp, la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Dej au apărut, pe rând, mai mulți nuntași – inclusiv copii, transportați atat cu ambulanțele, cât și prin mijoace proprii.

Potrivit personalului medical, până la ora 21:30, la Spitalul din Dej s-a prezentat un număr de 29 de persoane care acuzau dureri abdominale și stări de greață. La fața locului au ajuns și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică (DSP) care au deschis o anchetă în acest caz.

Conducerea Spitalului Municipal Dej, prin managerul Mihai Pandrea, a declarat că, în următoarele ore, numărul pacienților s-ar putea să crească având în vedere că la nuntă au participat în jur de 700 – 800 de persoane.

Deocamdată nu se știe ce fel de mâncare servită la nuntă a provocat îmbolnăvirea nuntașilor.

ACTUALIZARE LUNI, ora 8:00: În total, 32 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar peste noapte au rămas sub supravegherea medicilor, internate în spital, trei persoane. Este vorba despre o femeie însărcinată și doi copii. Aseară, în jurul orei 22:30, încă o ambulanță a fost solicitată la o familie din Chiuiești, dar echipajul medical le-a acordat îngrijiri la domiciliu, fără a-i mai transporta la spital.


Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER