Conectează-te cu noi

....

Ştiri din zonă

Zeci de polițiști din Beclean și din secțiile arondate au donat sânge – FOTO

Publicat acum

pe

....

25 de polițiști din Beclean și secțiile arondate s-au alăturat campaniei inițiate de Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița și au donat astăzi sânge.

Conștienți fiind de nevoia de sânge existentă în fiecare zi în unitățile medicale din România, donarea de sânge a fost mereu încurajată și în repetate rânduri acțiunile de acest gen au fost sprijinite de polițiștii din Bistrița-Năsăud, care au fost alături de semenii lor, aflați în suferință.

....

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Beclean, Secției 4 Poliție Rurală și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au profitat de faptul că cei de la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrița au fost prezenți în Beclean și s-au alăturat campaniei inițiate de aceștia.

Așadar, astăzi, 18 septembrie, șeful Poliției Orașului Beclean, cel al Secției 4 Poliție Rurală, împreună cu încă 23 de polițiști au donat sânge pentru persoanele care au nevoie. Totodată, polițiștii au donat tichetele primite, acestea urmând a fi dăruite unor persoane nevoiașe.

Prin această activitate de solidaritate, poliţiştii şi-au propus să încurajeze şi cetăţenii să se alăture acestui demers, pentru a ajuta la salvarea de vieți.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER