Conectează-te cu noi

Eveniment

Zeci de sancțiuni aplicate la Dej, în ultimele 24 de ore. Ce au verificat oamenii legii

Publicat acum

pe

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii clujeni, împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Controalele derulate în cooperare cu celelalte instituții responsabile pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate în scopul impunerii respectării măsurilor de protecție au vizat, în special zonele aglomerate, obiective de interes, societăți comerciale, precum și mijloace de transport persoane.

Peste 100 de persoane au fost legitimate în cadrul activităților, iar în urma abaterilor de la normele Legii 55/2020 au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale.

Polițiștii implicați în activitățile preventiv-reactive au urmărit totodată și asigurarea siguranței rutiere, fiind astfel controlate în trafic aproximativ 70 de autovehicule, ocazie cu care au fost constatate trei infracțiuni rutiere.

Conducătorii auto depistați sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În total au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, 40 dintre acestea conform OUG 195/2002.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER