Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Zeci de sancțiuni aplicate la Gherla, în acest weekend. Ce au constatat oamenii legii

Publicat acum

pe

În perioada 19 martie-21 martie, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Gherla, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au acționat pe raza municipiului, în vederea creșterii gradului de siguranță și disciplină rutieră, prevenirii comiterii de fapte antisociale și prevenirii răspândirii virusului Covid-19.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 97 de persoane și au fost oprite pentru control 54 de autovehicule și mijloace de transport persoane.

De asemenea, au fost verificați 5 operatori economici.

Neregulile constatate au impus aplicarea a 42 de sancțiuni contravenționale, 29 dintre acestea fiind aplicate la regimul rutier, iar alte 8 fiind aplicate în conformitate cu Legea 55/2020.

Totodată, pentru nerespectarea normelor de circulație, polițiștii rutieri au reținut 13 permise de conducere.

În aceeași perioadă, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au acționat în zona rurală, fiind legitimate 108 persoane, oprite pentru control 87 de vehicule și verificate 32 de obiective.

În cadrul acțiuni au fost constate o serie de nereguli, care au impus aplicarea unui număr de 32 de sancțiuni contravenționale, majoritatea dintre acestea fiind aplicate conform OUG 195/2002 pentru nerespecarea normelor de circulație.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER